Имоти във Варна
от Агенция Имоти Варна
Недвижимость в Варне
от Агентства Имоти Варна
Properties in Varna
from Properties-Varna Estate Agency

НА АНГЛИЙСКО ПАРТИ В С. НИКОЛАЕВКА

от Агенция Имоти Варна

През пролетта на тази година семейство Джордж и Анита Уотърс(на 64 години и двамата) си купиха къща в с.Николаевка чрез нашата агенция-агенция ИМОТИ ВАРНА.Те се спряха на този имот, избирайки от много други, някои от тях доста по-стойностни като постройки. Но разположението, градината, стила на тази къща много допаднаха на англичаните и те твърдо се спряха на нея. Политиката на  агенцията ни  е винаги да помагаме на нашите клиенти с каквото можем. Това (по обясними причини)още повече се отнася до чуждестранните ни клиенти-хората от агенцията са тези , с които те контактуват , от тях зависи как те ще възприемат страната ни .Освен това , първоначално,идвайки в България чужденците са безпомощни буквално като деца-не знаят нищо за порядките , не знаят език,не познават никого, дори не знаят какво да си купят от магазина за ядене. Затова подкрепата на агенцията ни е във всякаква насока и дава на чужденците, решили да се заселят в България една голяма сигурност ,  много ги улеснява и предпазва от неприятности.

След предварителния договор последва бърз ремонт на къщата , купуване на мебели, пренасяне на три огромни котки от Англия и нанасяне в новия дом. Екипът на агенцията ги подкрепяше във всичко-избор на фирма за ремонта,контрол на работата и разплащане със строителите, избор на мебели и техника за дома . Да не говорим за одисеята с контейнера с багаж от Англия,който се беше загубил и за получаването на който английският спедитор не беше ги снабдил с нужните документи-наложи се да научим много неща и за тези доставки.

Анита и Джордж са едно много симпатично семейство. Два месеца след идването си в България те вече бяха преобразени-с тен от слънцето,усмихнати,щастливи, сякаш бяха отхвърлили по 10 години от възрастта си.

На 08.12. цялата агенция беше поканена на рождения ден на Джордж в къщата им в с. Николаевка. На партито заварихме много англичани,живеещи ,а някои и работещи в България. Но освен тях, имаше и няколко български семейства от селото,с които Анита и Джордж се бяха сприятелили истински. Домакините се бяха постарали доста в подготовката-имаше в изобилие напитки и всякакви английски специалитети. Към нас те проявиха специално внимание,като многократно подчертаваха колко много са щастливи. Всеки човек обича да бъде хвален за своята работа,и ние не правим изключение. Семейство Уотърс планираха да се преселят от Великобритания в друга страна,не в България. За страната ни научават случайно от нашите английски партньори и попътно решават да я посетят. За нас беше , освен всичко , и въпрос на чест да направим така,че да харесат България и да купят имот тук . А факта ,че ни благодарят, че са много щастливи тук, че имат много приятели от селото , които също много ги харесват , прави и нас щастливи и доволни от свършената работа.

nikolaevka1.JPG

Къщата отначало

nikolaevka4.JPG

Дали ще излезе нещо от тази работа?

nikolaevka-5.JPG

Започна да му се вижда края!

nikolaevka.JPG

Английско парти в с. Николаевка

 

nikolaevka2.JPG

Рожденикът Джордж прави коктейли

nikolaevka3.JPG

Анита-отлична домакиня ,беше подготвила много английски специалитети

 

Иди в сайта на агенция Имоти Варна